пʼятниця, 19 серпня 2016 р.

Український народ – єдиний твій Бог. Україна –то Рай



Перші ЗАПОВІДІ ВСЕВИЩОГО, КРІВНИМИ ДІТЬМИ ЯКОГО Є УКРАЇНЦІ

1.Ваша Мати - Україна, не буде ніколи у Вас іншої неньки, кращої за неї!Інші – мачухи, яким Ви не потрібні, їм лишень нужні: Ваші сили, Ваша земля та розум, гроші, зароблені на Вас та на крові дітей Ваших !



 2. Не довіряйте раптовим політичним кумирам, обіцянкам грошовитих вождів: 


 ....
Вірте простій народній душі, козацькому духу, волі! Йдіть за волею, за душею своєю, слухайте пісню народну, українською мовою мисліть! Бо хто як думає –той так і житиме. Мовою загарбників думати будете – їх повічними кріпаком станете!

3. Не плюндруй: ім’я, Славу, мову, культуру, природу України та українського народу, не псуй того, що отримав від мудрих пращурів у спадок! Примножуй: Славу! Зміцнюй Волю! Кріпни Духом та Тілом! Світом не йди, за своє борися!



4. Твори, а не працюй, не існуй – живи, оживлюй усе навколо, лишай над землею – Добру Славу!


5.Шануй тих, що близькі тобі Духом, 
не дозволяй хороших людей гнобити!

6. Вбивай ворогів, пробачай – рідну, чисту душу!

7. Не кради – бо у себе крадеш: усе належить від народження тобі, бо усе буде –спільне. Тож, якщо украдеш, що заховаєш собі в кишеню від людей – дурень ти у Віках!

8.Неси Правду й Волю, мудре слово мечем угору!

9. Шукай вірного кохання. Кохання не зрадь, бо зрадиш так же Вітчизну! Борися за свою половинку душі. Пам’ятай: двох коханнь не буває! Люби понад усе: Землю свою, народ, мати, свого батька.

10. Чужого – не бажай, своє - міцно тримай. Хто бажає знищити Українське, відібрати –тому мечем Правди голову стинай! Не жалій. То меч Всевищого!

11. Український народ – єдиний твій Бог. Україна –то Рай, не дозволяй перетворити її на пекло. Хто це зробить бодай у мислях – страшну кару отримає, не матимуть прощення!

12. Найвищий смисл життя кожного керівника держави – вірне служіння Україні та її Матері, Січі. Хто помислить коли про який розділ, про нищення Січового устрою та козацького духу та прав знищення вольних людей – най втратить у ту ж хвилину свою голову та честь.

Немає коментарів:

Дописати коментар